Boloňskou omáčku absolutně zbožňuju, ale doma ji děláme úplně jinak. Hlavně kvůli mě, protože už jako mimino jsem odmítala jíst maso, museli začít rodiče improvizovat a tak začali dělat boloňskou omáčku se sójovým masem. I když je ta se sójovým 100x lepší než ta klasická, tak ani ta nebyla pro změnu tak špatná...
Budete potřebovat:
- 3 cibule
- 2 velké mrkve
- 2 velké celerové natě
- mleté hovězí maso
- 2 sklenice tomatové omáčky (nebo můžete jednu nahradit rajčaty v plechovce)
- podravka
- kečup
- chilli
- pepř
Podávat s těstovinama, nejlépe se špategama a sýrem!!
Taktéž tenhle recept jsem pozapomněla vyfotit, tak snad taky někdy při příští přípravě :)
Já nemám ráda ani hovězí ani sojové maso, takže se mnou by asi nepořídili =)) proto bolonskou omáčku nejím, ale tu chut bez toho masa mam moc ráda - kvůli tomu že miluji těstoviny s tady tokovýma sračkama..
ReplyDelete